Freia Dronning sjokolade
44 % Kakao
Mørk og bitter
Allrounderen som aldri slår feil
Freias mest solgte kokesjokolade er kanskje også den beste allrounderen. Den gir nok preg av kakao til at den største sjokoladeelskeren blir fornøyd, men uten å skremme bort dem som ikke liker for sterke smaker.
Freia Selskaps Sjokolade
42 % Kakao
Søt og balansert
Freias aller eldste sjokolade
Selskapssjokoladen ble lansert allerede i 1895, og har vært en fast ingrediens i både varm sjokolade og kaker siden. Den er noe søtere og mildere enn Dronningsjokoladen, men må også kategoriseres som en allrounder.
Freia Kokesjokolade 70 %
70 % Kakao
Kraftig smak
Når sjokoladesmaken står i fokus
Dette er kokesjokoladen med stor K. Dette er en kraftig sjokolade, som bør brukes når man virkelig ønsker å få frem en tydelig smak av mørk sjokolade. En favoritt blant mange når kaken skal nytes sammen med en kopp aromatisk kaffe.
Freia Lys Kokesjokolade
35 % Kakao
Mild og god
Perfekt til barneselskaper
Sjokoladen inneholder melk, og egner seg derfor til mildere kaker og bakverk som f.eks til bursdager eller andre festdager hvor unge er invitert.
Freia Melkesjokolade Smelt
Melkesjokolade
Mild Smak
En favorittsjokolade i bakevennlig form
Smelt er favorittsjokoladen Freia Melkesjokolade i form av små dråper som er enkle å smelte. Sjokoladebitene passer også utmerket til å ha i eller oppå kaker, sjokoladefondant, boller, muffins og annet bakverk.
Freia Bakepulver og Vaniljesukker
Lett å bake
Søt vanilje
Kakebakerens smarte hjelpere
Freia Bakepulver og vaniljesukker har vært fast inventar i norske kakebakeres kjøkken i årtier. Bakepulveret gjør hever kaken og gjør baksten luftigere, mens vaniljesukkeret rett og slett bidrar med sødme og en smak av vanilje, noe som er en perfekt match til de mørke kokesjokoladene.
Freia Gelé
Friske farger
Mange smaker
Til barnebursdager eller ostekaker
Gelé er tradisjon, gelé er nyskapning, gelé er enkelt og gelé er godt. Både jordbær-, appelsin-, bringebær og sitrongelé har vært med i utvalget av gode smaker helt siden Freia Gelé kom på markedet i 1927. Etterhvert har vi også fått smakene blåbær, cola/lime og kiwi. Gelé er enkelt å tilberede, slik at alle lykkes med å lage Freia Gelé. Og viktigst av alt, den friske smaken som smelter på tungen er en nytelse som aldri går av moten.
Freia Hvit Sjokolade
0 % Kakao
Vaniljepreg
Super i kombinasjon med mørk sjokolade
Freia Hvit Sjokolade er laget uten kakaopulver, men med kakaosmør. Det gir den hvite fargen og den søte, gode smaken. Sjokoladen brukes i en rekke ulike oppskrifter, til alt fra barnebursdager til konfekt. Den hvite sjokoladen bidrar med en tydelig smak av vanilje, og setter en tvist på bakverket.
Freia Bakekakao
100 % Kakao
Enkel å bruke
Kakao i pulverform, blandes rett i røren
Kakaobønnene som er brukt i Freia Bakekakao har vært gjennom en sterkere røsteprosess og har derfor en mørkere farge og kraftigere smak enn vanlig “drikkekakao”. Freia Bakekakao er enkel i bruk, da pulveret kan blandes rett i røren.