• Freia Dronning sjokolade
    Freia Dronning sjokolade
    44 % Kakao Mørk og bitter
    Allrounderen som aldri slår feil

    Freias mest solgte kokesjokolade er kanskje også den beste allrounderen. Den gir nok preg av kakao til at den største sjokoladeelskeren blir fornøyd, men uten å skremme bort dem som ikke liker for sterke smaker.

  • Freia Selskaps Sjokolade
    Freia Selskaps Sjokolade
    42 % Kakao Søt og balansert
    Freias aller eldste sjokolade

    Selskapssjokoladen ble lansert allerede i 1895, og har vært en fast ingrediens i både varm sjokolade og kaker siden. Den er noe søtere og mildere enn Dronningsjokoladen, men må også kategoriseres som en allrounder.

  • Freia Kokesjokolade 70 %
    Freia Kokesjokolade 70 %
    70 % Kakao Kraftig smak
    Når sjokoladesmaken står i fokus

    Dette er kokesjokoladen med stor K. Dette er en kraftig sjokolade, som bør brukes når man virkelig ønsker å få frem en tydelig smak av mørk sjokolade. En favoritt blant mange når kaken skal nytes sammen med en kopp aromatisk kaffe.

  • Freia Lys Kokesjokolade
    Freia Lys Kokesjokolade
    35 % Kakao Mild og god
    Perfekt til barneselskaper

    Sjokoladen inneholder melk, og egner seg derfor til mildere kaker og bakverk som f.eks til bursdager eller andre festdager hvor unge er invitert.

  • Freia Melkesjokolade Smelt
    Freia Melkesjokolade Smelt
    Melkesjokolade Mild Smak
    En favorittsjokolade i bakevennlig form

    Smelt er favorittsjokoladen Freia Melkesjokolade i form av små dråper som er enkle å smelte. Sjokoladebitene passer også utmerket til å ha i eller oppå kaker, sjokoladefondant, boller, muffins og annet bakverk.

  • Freia Bakepulver og Vaniljesukker
    Freia Bakepulver og Vaniljesukker
    Lett å bake Søt vanilje
    Kakebakerens smarte hjelpere

    Freia Bakepulver og vaniljesukker har vært fast inventar i norske kakebakeres kjøkken i årtier. Bakepulveret gjør hever kaken og gjør baksten luftigere, mens vaniljesukkeret rett og slett bidrar med sødme og en smak av vanilje, noe som er en perfekt match til de mørke kokesjokoladene.

  • Freia Gelé
    Freia Gelé
    Friske farger Mange smaker
    Til barnebursdager eller ostekaker

    Gelé er tradisjon, gelé er nyskapning, gelé er enkelt og gelé er godt. Både jordbær-, appelsin-, bringebær og sitrongelé har vært med i utvalget av gode smaker helt siden Freia Gelé kom på markedet i 1927. Etterhvert har vi også fått smakene blåbær, cola/lime og kiwi. Gelé er enkelt å tilberede, slik at alle lykkes med å lage Freia Gelé. Og viktigst av alt, den friske smaken som smelter på tungen er en nytelse som aldri går av moten.

  • Freia Hvit Sjokolade
    Freia Hvit Sjokolade
    0 % Kakao Vaniljepreg
    Super i kombinasjon med mørk sjokolade

    Freia Hvit Sjokolade er laget uten kakaopulver, men med kakaosmør. Det gir den hvite fargen og den søte, gode smaken. Sjokoladen brukes i en rekke ulike oppskrifter, til alt fra barnebursdager til konfekt. Den hvite sjokoladen bidrar med en tydelig smak av vanilje, og setter en tvist på bakverket.

  • Freia Bakekakao
    Freia Bakekakao
    100 % Kakao Enkel å bruke
    Kakao i pulverform, blandes rett i røren

    Kakaobønnene som er brukt i Freia Bakekakao har vært gjennom en sterkere røsteprosess og har derfor en mørkere farge og kraftigere smak enn vanlig “drikkekakao”. Freia Bakekakao er enkel i bruk, da pulveret kan blandes rett i røren.