Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Wenches sjokoladefondant
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Wenches sjokoladefondant
Freia Kokesjokolader
Sjokoladekaker
Middels
INGREDIENTS
Sjokoladefondant
6 stk egg
175 gr sukker
180 gr smør
200 gr Freia 70% Kokesjokolade
100 gr hvetemel
Du trenger blant annet
runde éngangsaluminiumsformer, muffinsformer eller små suffléformer
Total Time
 150 
Overview
10
PREPARATION METHOD
Sjokoladefondant
Smør små, runde éngangsaluminiumsformer, muffinsformer eller små suffléformer godt med smør og "mel" dem. Visp sammen egg og sukker til en luftig eggedosis. Smelt smør over vannbad, tilsett finhakket sjokolade og la sjokoladen smelte i smøret før du rør om. Tilsett smør og sjokoladeblandingen i eggedosisen under omrøring. Vend inn hvetemel. Fyll de smurte formene 3/4 fulle, og sett i frysboks i minst 2 timer eller natten over. Stek i ovnen, helst varmluft på 200 °C i ca. 7 minutte; pass på tiden, for kakene skal være flytende inni! Ta kakene ut av formen, sett på desserttallerkener, lag et lite snitt i hver kake slik at den flytende sjokoladen renner ut. Server gjerne frisk frukt eller en bærsaus ved siden av.
Detail Tips
En kakene gjennomfrosne, stek dem ca. 2 minutter lenger. Pass på tiden; de skal være myke og rennende inni.
Pin It