Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Varm tropisk sjokolade
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Varm tropisk sjokolade
Rykende varm tropisk sjokoladedrikk med eksotisk smak av mango, mild og rund Freia Lys Kokesjokolade og Freia Vaniljesaus. Toppet av kokkoskrem, tørket banan og krokan er dette en kakao du sent vil glemme. Utenlandsfølelse rett i koppen!
Lett
Drikke
Påske
Sommer
INGREDIENTS
Drikken
1 dl mango /pasjonsfrukt nektar
1 plate Freia Lys kokesjokolade
1 ts Freia Vaniljesaus til koking
5 dl creme fine
Topping
1 dl kremfløte eller creme fine
1 ss sukker
3 ss kokosmelk
1 ss tørket banan , knust
Freia Krokanpynt
Du trenger blant annet
kjele , stavmikser, bolle, visp
Total Time
 25 
Overview
Rykende varm tropisk sjokoladedrikk med eksotisk smak av mango, mild og rund Freia Lys Kokesjokolade og Freia Vaniljesaus. Toppet av kokkoskrem, tørket banan og krokan er dette en kakao du sent vil glemme. Utenlandsfølelse rett i koppen!
5
PREPARATION METHOD
Ha nektaren i en kjele og kok opp, kokes til nektaren er redusert til halvparten.
Trekk kjelen av platen, brekk opp sjokoladen og ha den i nektaren.
Rør inn vaniljesauspulveret og creme fine.
Kjør det hele med en stavmikser mens du varmer drikken forsiktig.
Topping
Pisk krem og sukker, bland inn kokosmelk.
Pynt med banan og krokanpynt.
Detail Tips
Pin It