Trippel sjokolademuffins

Trippel sjokolademuffins
No Video
  • Middels
  • Høst
  • Jul
  • Bursdag
  • Cupcakes & muffins
  • Freia Bakeprodukter
  • Farsdag
  • Valentine' s Day
INGREDIENTS
  • Muffins
  • 2 plate Freia Dronning Sjokolade
  • 1 plate Freia Hvit sjokolade
  • 1 pose Freia Smelt Melkesjokolade
  • 4 dl hvetemel
  • 2 ts Freia Bakepulver
  • 3 ss Freia Regia Bakekakao
  • 1 dl sukker
  • 75 gr smør
  • 2 stk egg
  • 2 ts Freia Vaniljesukker
  • 3.5 dl melk
  • Du trenger blant annet
  • bolle , kjele, muffinsform
  • Total Time 45 

Overview

      Med sine tre sorter sjokolade tar Trippel sjokolademuffins deg til sjokoladehimmelen. I denne oppskriften har vi valgt å kombinere Freia Dronning Sjokolade, Freia Hvit Sjokolade og Freia Smelt Melkesjokolade (sjokoladebiter) som alle egner seg spesielt godt til baking. Muffinsene er lette å like for de fleste, og kan servers i for eksempel bursdager. Og siden de smaker ekstra godt som varme, kan de enkelt forvandles til en kjempegod dessert med is ved siden av.
      22

PREPARATION METHOD

  • Muffins

    Smelt 1 1/2 plate Dronning Sjokolade i vannbad.
  • Hakk Hvit Sjokolade og resten av Dronning Sjokoladen og bland med sjokoladebitene av melkesjokolade.
  • Bland mel, bakepulver, kakao og sukker.
  • Smelt smør og bland det sammen med egg, vaniljesukker, og melk.
  • Vend den våte blandingen inn i det tørre. Bland inn den smeltede sjokoladen.
  • Vend til slutt inn sjokoladebitene.
  • Fyll røren i 22-24 muffinsformer. Stek ved 200 °C midt i ovnen i 12-15 minutter. Den hakkede sjokoladen som blandes inn i røren blir flytende ved steking. Derfor smaker muffinsene ekstra godt når de serveres varme.

Detail Tips