Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Trippel sjokolademuffins
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Trippel sjokolademuffins
Lett
Freia Kokesjokolader
Bursdag
Cupcakes & muffins
Freia Bakeprodukter
Morsdag
Farsdag
Barnebursdag
17. Mai
INGREDIENTS
200 gr Freia Dronning Sjokolade
100 gr Freia Hvit Dronning sjokolade
200 gr Freia Lys kokesjokolade
3 ss Freia Bakekakao
2 ts Freia Bakepulver
2 ts Freia Vaniljesukker
1 dl sukker
75 gr smør
2 egg
3.5 dl melk
Total Time
 60 
Overview
24
PREPARATION METHOD
Kakebunn:
Smelt 150 g Dronningsjokolade i vannbad.
Hakk Hvit Sjokolade, Lys kokesjokolade og resten av Dronningsjokoladen. Bland sammen.
Bland mel, bakepulver, kakao og sukker.
Smelt smør og bland det sammen med egg, vaniljesukker, og melk.
Vend den våte blandingen inn i det tørre. Bland inn den smeltede sjokoladen.
Vend til slutt inn sjokoladebitene.
Fyll røren i 22-24 muffinsformer. Stek ved 200 °C midt i ovnen i 12-15 minutter. Den hakkede sjokoladen som blandes inn i røren blir flytende ved steking. Derfor smaker muffinsene ekstra godt når de serveres varme.
Detail Tips
Server gjerne med vaniljeis – NAM!
Pin It