Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Strøsselkake
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Strøsselkake
Her er kaken for deg som trenger noe i full fart, sukkerbrød, sjokoladeglasur og strøssel. Enkel og rask og lage, og pyntingen er gjort i en fei.
Lett
Sjokoladekaker
Freia Bakeprodukter
Barnebursdag
INGREDIENTS
Bunn
3 dl sukker
1.5 dl mel
1.5 dl potetmel
1.5 ts Freia Bakepulver
5 stk egg
100 gr Freia Dronning Sjokolade - finhakket
Glasur
300 gr melis
300 gr smør romtemperert
2 stk egg
50 gr Freia Selskaps Sjokolade
4 ss espresso /sterk kaffe
30 gr Freia Bakekakao
Pynt
2 poser Freia Flerfarget Strøssel
2 poser Freia Non Stop strøssel
Du trenger
kjøkkenmaskin med piskeris og grind, bolle, slikkepott, springform 24 cm, litermål, vekt, papp, saks
Total Time
 130 
Overview
Her er kaken for deg som trenger noe i full fart, sukkerbrød, sjokoladeglasur og strøssel. Enkel og rask og lage, og pyntingen er gjort i en fei.
16
PREPARATION METHOD
Bunn
Smelt sjokoladen over vannbad. Pisk sukker og egg til eggedosis. Sikt sammen det tørre, som vendes lett inn i eggedosisen. Vend inn smeltet sjokolade til slutt. Hell over i springformen kledd med bakepapir i bunnen og stek på 175 °C i 30 minutter. Avkjøl.
Glasur
Smelt sjokolade og avkjøl den litt. Pisk smør og melis i kjøkkenmaskin med grind til det blir luftig og kremet. Tilsett ett og ett egg vekselsvis med kakao og espresso, hell i sjokolade tilslutt.
Pynt
Del bunnen i tre like lag. Fyll krem og Non Stop strøssel mellom hvert lag og avslutt med å dekke hele kaken med kremen. Klipp ut ønsket tall i stiv papp som legges på kaken. Dryss flerfarget strøssel på toppen rundt tallet og på sidene. Ta vekk papp-tallet til slutt.
Detail Tips
Pin It