Spøkelses-kyss

Spøkelses-kyss
No Video
  • Halloween
  • Middels
  • Desserter
INGREDIENTS
  • Spøkelset
  • 3 stk eggehvite (r)
  • 1 ts eddik 7%
  • 150 gr melis
  • 1 ts maisenna
  • Bunn
  • 2 pk Freia Sjokolademousse med Melkesjokolade
  • 2 pk Freia Daim Strøssel
  • 1 pk hakkede Oreokjeks
  • Litt smeltet Freia Melkesjokolade til lim
  • Total Time 70 

Overview

      8

PREPARATION METHOD

  • Spøkelset

    Ha eggehvittene og eddik i en ren bolle og pisk dem på middels fart til de begynner å bli fyldige. Ha i litt og litt siktet melis og maisenna, når alt er i piskes det til en seig masse. Ha massen i en sprøtyepose og lag topper. Stekes nederst i ovnen på 130 °C i 40-50 minutter til de er sprø utenpå og litt seige inni.
  • Bunn

    Lag moussen som anvist på pakken. Fyll halveis opp i små serveringsglass. Fyll videre opp med Daim strøssel og deretter Oreostrøssel. Sett Spøkelset på toppen. Fest Daim strøssel til øyne.

Detail Tips