Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Sorbet
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Sorbet
Lett
Desserter
Bursdag
Freia Gelé
17. Mai
Sommer
INGREDIENTS
1 pk Freia Sitrongelé
5 dl vann
2 dl eplejuice
0.5 dl melk
Freia Sjokoladetrekk
Total Time
 180 
Overview
4
PREPARATION METHOD
Kok opp vannet og rør ut gelépulveret. Rør inn juicen og avkjøl blandingen. Sett den i fryseren til den har stivnet og er helt fryst. La den stå fremme i romtemperatur i ca. 30 minutter. Kjør geléen i en foodprosessor sammen med melk til en delikat sorbet. Lag sorbetkuler og fordel i glass. Hell hard sjokoladetopping over.
Detail Tips
Du kan gjerne variere med ulike smaker på gelépulveret!
Pin It