Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Sjokolade- og banankake
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Sjokolade- og banankake
Saftig banankake er noe de fleste liker. Og med fyldig Freia Dronning Sjokolade og nøtter, er dette en sikker vinner. Serverer du den med is og Daimkuler, som i denne oppskriften, har du også en kjempegod dessert.
Freia Kokesjokolader
Middels
Høst
Freia Topping
Bursdag
Freia Bakeprodukter
Andre oppskrifter
Farsdag
Påske
INGREDIENTS
Kakebunn
3 egg
3 dl sukker
75 gr smør
1 dl melk
4.5 dl hvetemel
2 ts Freia Bakepulver
2 ts Freia Vaniljesukker
3 bananer (i skiver)
2 dl hasselnøtter , hakkede
2 plate Freia Dronning Sjokolade
Pynt
1 pk Freia Daim Strøssel
vaniljeis
Total Time
 65 
Overview
Saftig banankake er noe de fleste liker. Og med fyldig Freia Dronning Sjokolade og nøtter, er dette en sikker vinner. Serverer du den med is og Daimkuler, som i denne oppskriften, har du også en kjempegod dessert.
20
PREPARATION METHOD
Forvarm ovnen til 175 °C.
Visp eggedosis av egg og sukker.
Bland i mel tilsatt bakepulver og vaniljesukker vekselsvis med melken.
Tilsett så smør, bananskiver, hakkede nøtter og grovhakket Dronning Sjokolade.
Fyll røren i en godt smurt avlang form (ca. 2 l), eller i to mindre former. Det er lurt å legge et stykke bakepapir i bunnen av formen, da vil kaken lettere slippe.
Stek kaken nederst i ovnen til den er gjennomstekt, ca. 45 minutter.
Skjær kaken i tykke skiver. Server med en kule vaniljeis og dryss Daim Strøssel over.
Detail Tips
Pin It