Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Sjørøverskutekake
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Sjørøverskutekake
Sjørøverskutekake! En garantert suksess i barnebursdagen. Selve kaken er en klassisk sjokoladekake, men mye av arbeidet her ligger i dekor og detaljene. Så sett seil, og slipp kreativiteten løs med gelehav, sjokoladeglasur, fisker og annen pynt.
Halloween
Sjokoladekaker
Middels
Freia Bakeprodukter
Freia Gelé
Barnebursdag
Freia Kakepynt
17. Mai
INGREDIENTS
Kakebunn
3 stk egg
4.5 dl sukker
250 gr smelted margarin
3 ts Freia Bakepulver
6.5 dl hvetemel
3 ts Freia Vaniljesukker
4 ss Freia Regia Bakekakao
2.5 dl melk
Sjørørverkremen
250 gr mykt smør
125 gr melis
1 stk eggeplomme
5 ss Freia Regia Bakekakao
Pynt
Freia Non Stop
Freia Melkerull
iskjeks
grillpinner
fargede papirark
2 pk Freia Gelé Blåbærsmak
Maarud Goldfish
Du trenger blant annet
bolle , langpanne, bakepapir, stor fat
Total Time
 120 
Overview
Sjørøverskutekake! En garantert suksess i barnebursdagen. Selve kaken er en klassisk sjokoladekake, men mye av arbeidet her ligger i dekor og detaljene. Så sett seil, og slipp kreativiteten løs med gelehav, sjokoladeglasur, fisker og annen pynt.
16
PREPARATION METHOD
Kakebunn
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Ha i smeltet margarin.
Bland det tørre og sikt inn i blandingen, vekselvis med melken.
Smør en stor langpanne, bruk gjerne bakepapir i bunnen, og hell i røren. Stek midt i oven ved 180 °C i 20-30 minutter. Avkjøl kaken.
Sjørøverglasur
Rør smør og melis hvitt.
Ha i eggeplomme og kakao og rør til en smidig sjokoladekrem.
Gelé-hav
Lag geléen som anvist på pakken og sett den kaldt. Du kan enten bruke blåbærgelé som her, eller 2 pk Freia Kiwigelé med blå konditorfarge.
Dekorering
Del kaken i tre lengder (1, 2 og 3).
Skjær av to trekanter på alle kakene, slik at de blir spisse i den ene enden.
Legg to av kakene (1 og 2) oppå hverandre, og legg de på fat.
Skjær bort et stykke i midten av den siste kaken (3), og legg de to delene du står igjen med foran og bak på "skuta".
Finskjær kaken og smør på Sjørøverglasur.
Tre seilene på trespidd og pynt skuta som på bildet.
Anrett geléen som vann rundt skuta og legg på fisker.
Detail Tips
Pin It