Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Sitrusgranité
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Sitrusgranité
Lett
Desserter
Bursdag
Freia Gelé
Nyttår
17. Mai
Sommer
INGREDIENTS
Granité
1 pk Freia Sitrongelé
2 dl eplejuice eller halvtørr hvitvin
Pynt
1 dl sukkervann (50/50)
litt gelépulver
Du trenger blant annet
bolle , glass, gaffel
Total Time
 540 
Overview
4
PREPARATION METHOD
Lag geléen som anvist på pakken, men reduser vannmengden fra 5 til 4 dl. Rør inn juicen og avkjøl. Sett geléblandingen i fryseren over natten. Granitéen bør tas ut av fryseren 10 min før servering. Ta egnede glass og stryk på kanten med sukkervann. Snu glassene forsiktig opp ned i litt gelépulver som du har på en tallerken, så det fester seg langs kanten av glasset. Skrap opp granitéen med en gaffel og ha den i glassene.
Detail Tips
Pin It