Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Sitronfromasjkake
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Sitronfromasjkake
Sitronfromasjekake- med bunn av Oreokjeks og sitrongelé på toppen. Hvem kan motså en slik fristelse!
Middels
Høst
Bursdag
Andre oppskrifter
Morsdag
Freia Gelé
17. Mai
Sommer
INGREDIENTS
Bunn
4 stk Freia Kvikk Lunsj
6 stk Oreokjeks
200 gr smør
Fromasj
2 pose Freia Sitronfromasj
Gelé
1 pk Freia Sitrongelé
Du trenger blant annet
hurtigmikser , en springform
Total Time
 150 
Overview
Sitronfromasjekake- med bunn av Oreokjeks og sitrongelé på toppen. Hvem kan motså en slik fristelse!
12
PREPARATION METHOD
Bunn
Kjør Oreokjeks og sjokolade i hurtigmikser.
Smelt og avkjøl smøret, bland dette sammen.
Fordel massen i en springform, ca. 26 cm, men la det være igjen ca. 1 cm til kanten. Sett kaldt.
Fromasj
Lag fromasj etter anvisning på pakken og fordel den over bunnen. Sett kaken i kjøleskap. (Skal kaken stå til dagen etter, bør det tilsettes 3 plater gelatin)
Gelé
Lag geléen etter anvisning på pakken, men reduser vannmengden fra 5 til 4 dl. Avkjøles på benken før den helles overkaken.
Avkjøl kaken i minimum 2 timer før servering.
Legg kaken over på et fat ved servering, og pynt med frisk frukt, bær og Non Stop.
Kaken på bildet er pyntet med mini lime, kumquat, papaya og Freia Non Stop.
Detail Tips
Pin It