Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Scones
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Scones
Denne oppskriften på Scones er lette å lage og lett å like. Sconesene er smaksrike og inneholder Freia Melkesjokoade Smelt, vaniljesukker og revet appelsinskall, som vil gjøre den mest kresne tegjest fornøyd.
Lett
Freia Kokesjokolader
Høst
Cupcakes & muffins
Freia Bakeprodukter
Morsdag
Farsdag
Påske
Fastelavn
INGREDIENTS
4 dl hvetemel
2 ts Freia Bakepulver
0.5 ts natron
0.5 ts salt
3 ss sukker
75 gr smør
1 pose Freia Smelt Melkesjokolade
1 egg
1 ts Freia Vaniljesukker
1 ss revet appelsinskall
1 dl melk
Total Time
 20 
Overview
Denne oppskriften på Scones er lette å lage og lett å like. Sconesene er smaksrike og inneholder Freia Melkesjokoade Smelt, vaniljesukker og revet appelsinskall, som vil gjøre den mest kresne tegjest fornøyd.
8
PREPARATION METHOD
Bland mel, bakepulver, natron, salt og sukker og smuldre det i smøret.
Pisk egg sammen med vaniljesukker, appelsinskall og melk, og rør det i deigen sammen med sjokoladen.
Form deigen til en tykk rund leiv, ca. 20 cm i diameter. Del den i 8-10 ruter eller snipper, som legges på et bakebrett kledd med bakepapir.
Stek ved 220 °C midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist. Scones er best nystekte.
Detail Tips
I stedet for Melkesjokolde Smelt kan du bruke Freia Smelt Kokesjokolade 70 %. Tilsett gjerne 1 ss finhakket syltet ingefær sammen med hakket sjokolade for å få en mer spesiell variant. Sjokoladescones får du ved å tilsette 2 ss Freia Regia BakeKakao i deigen.
Pin It