Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Risboller med sjokolade
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Risboller med sjokolade
Risboller med sjokolade er å finne i mange julekakebokser hver eneste jul. Disse risbollene er laget med mørk og bitter Freia 70% kokesjokolade, som gir dem ekstra god smak og kvalitet. Akkurat sånn det burde være når det er jul!
Freia Kokesjokolader
Middels
Jul
Barnebursdag
Cookies & kjeks
Nyttår
INGREDIENTS
250 gr Delfiafett
200 gr Freia 70% Kokesjokolade
1 egg
2 dl melis
1 l puffet ris
Total Time
 30 
Overview
Risboller med sjokolade er å finne i mange julekakebokser hver eneste jul. Disse risbollene er laget med mørk og bitter Freia 70% kokesjokolade, som gir dem ekstra god smak og kvalitet. Akkurat sånn det burde være når det er jul!
25
PREPARATION METHOD
Smelt delfiafettet forsiktig på svak varme. Tilsett hakket sjokolade og la det smelte. Avkjøl litt.
Pisk egg og melis til eggedosis. Vend sjokoladeblandingen forsiktig i eggedosisen. Bland inn puffet ris.
Form små riskaker rett på brett med bakepapir eller i små muffinsformer. Oppbevares kjølig.
Detail Tips
Flate riskaker:
Ris-sjokoladen legges på midten av et bakepapir. Bakepapiret rulles sammen til en pølse. Avkjøl og kutt i skiver.
Pin It