Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Pyramidesjokoladekake
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Pyramidesjokoladekake
Sjokoladekake i langpanne med et eksotisk utseende, pyntet med fersk fiken og Non Stop. Glasuren er laget med ekte mørk Freia Kokesjokolade 70% som gjør den ekstra kraftig og god.
Freia Kokesjokolader
Sjokoladekaker
Middels
Jul
Bursdag
Freia Bakeprodukter
Freia Kakepynt
Bryllup
Nyttår
INGREDIENTS
Kakebunn
6 stk egg
8 dl sukker
450 gr smeltet smør
2 dl melk
10 dl hvetemel
3 ts Freia Vaniljesukker
6 ts Freia Bakepulver
6 ts Freia Regia Bakekakao
Sjokoladeglasur
3 dl fløte
400 gr Freia Kokesjokolade 70%
50 gr smør
Dekor
1 pk Freia Hjertestrøssel
1 pk sølvkuler
1 pk Freia Appelsinstrøssel
1 pose Freia Non Stop
1 stk fersk fiken
litt appelsinskall
Du trenger blant annet
bolle , visp, kjele, langpanne
Total Time
 70 
Overview
Sjokoladekake i langpanne med et eksotisk utseende, pyntet med fersk fiken og Non Stop. Glasuren er laget med ekte mørk Freia Kokesjokolade 70% som gjør den ekstra kraftig og god.
12
PREPARATION METHOD
Kakebunn
Egg og sukker piskes til eggedosis.
Det tørre siktes og røres inn vekslevis med melk og smeltet smør.
Ha alt i en smurt og melet stor langpanne. Stekes på 190 °C i 35-40 minutter.
Del kaken i to. Del så den ene delen i en stor og en mindre del. Skjær til kvadratiske kaker.
Glasur
Gi fløten et oppkok og sett den til side, ha i hakket sjokolade.
Når sjokoladen har smeltet røres blandingen forsiktig sammen slik at den setter seg. Bruker du mørk sjokolade (Freia Kokesjokolade 70%) røres mykt smør i til slutt.
Smør på sjokoladeglasur på det største kvadratiske stykket.
Plasser neste oppå og gjenta prosessen til alle tre etasjene er på plass.
Pynt som på bildet.
Detail Tips
Pin It