Prinsessekronekake i sjokolade
-
-
EASY
Kategori:
Anledning:
Prinsessekronekake i sjokolade
- Sjokoladekaker
- Middels
- Freia Bakeprodukter
- Barnebursdag
- Freia Kakepynt
INGREDIENTS
- Kakebunn
- 6 stk egg
- 8 dl sukker
- 450 gr smeltet smør
- 2 dl melk
- 10 dl hvetemel
- 3 ts Freia Vaniljesukker
- 6 ts Freia Bakepulver
- 6 ss Freia Regia Bakekakao
- Sjokoladeglasur
- 3 dl fløte
- 400 gr Freia Dronning Sjokolade
- 50 gr smør
- Rosa Philadelphiaglasur
- 300 gr Philadelphia Original
- 50 gr smeltet smør
- litt sitronsaft
- 700 gr melis
- rød konditorfarge
- Dekor
- 1 pk Freia Sjokoladedekor Bokstaver og Tall
- 1 pk sølvkuler
- 1 pk Freia Stjernestrøssel
- 1 pose Freia Non Stop
- pikekyss
- Du trenger blant annet
- bolle , mixmaster, langpanne, visp, kjele, sprøytepose med medium tupp
PREPARATION METHOD
-
Kakebunn
Egg og sukker piskes til eggedosis, det tørre siktes og røres inn vekslevis med melk og smeltet smør.
- Ha alt i en smurt og melet stor langpanne. Stekes på 190 °C i 35-40 minutter.
- Tegn en krone på matpapir. Klipp ut kronen og skjær til kaken etter denne.
-
Sjokoladeglasur
Gi fløten et oppkok og sett den til side, ha i sjokoladen.
- Når sjokoladen har smeltet røres blandingen sammen slik at den setter seg. Mykt smør røres i til slutt.
-
Rosa Philadelphiaglasur
Alt blandes sammen med en mixmaster, juster mengden melis etter hvor stiv du ønsker kremen.
- Juster mengde konditorfarge etter hvor rosa du ønsker kremen.
-
Dekor
Smør på sjokoladeglasuren. Pynt etter bildet, bruk sjokoladedekor som tall og bokstaver eller skriv selv med smeltet sjokolade i kremmerhus.
- Ha den rosa kremen i sprøytepose med medium tupp for sprøytemønster.