Prinsessekronekake i sjokolade

Prinsessekronekake i sjokolade
No Video
  • Sjokoladekaker
  • Middels
  • Freia Bakeprodukter
  • Barnebursdag
  • Freia Kakepynt
INGREDIENTS
  • Kakebunn
  • 6 stk egg
  • 8 dl sukker
  • 450 gr smeltet smør
  • 2 dl melk
  • 10 dl hvetemel
  • 3 ts Freia Vaniljesukker
  • 6 ts Freia Bakepulver
  • 6 ss Freia Regia Bakekakao
  • Sjokoladeglasur
  • 3 dl fløte
  • 400 gr Freia Dronning Sjokolade
  • 50 gr smør
  • Rosa Philadelphiaglasur
  • 300 gr Philadelphia Original
  • 50 gr smeltet smør
  • litt sitronsaft
  • 700 gr melis
  • rød konditorfarge
  • Dekor
  • 1 pk Freia Sjokoladedekor Bokstaver og Tall
  • 1 pk sølvkuler
  • 1 pk Freia Stjernestrøssel
  • 1 pose Freia Non Stop
  • pikekyss
  • Du trenger blant annet
  • bolle , mixmaster, langpanne, visp, kjele, sprøytepose med medium tupp
  • Total Time 75 

Overview

      Sjokoladekake for rosaelskende bursdagsprinsesser.
      16

PREPARATION METHOD

  • Kakebunn

    Egg og sukker piskes til eggedosis, det tørre siktes og røres inn vekslevis med melk og smeltet smør.
  • Ha alt i en smurt og melet stor langpanne. Stekes på 190 °C i 35-40 minutter.
  • Tegn en krone på matpapir. Klipp ut kronen og skjær til kaken etter denne.
  • Sjokoladeglasur

    Gi fløten et oppkok og sett den til side, ha i sjokoladen.
  • Når sjokoladen har smeltet røres blandingen sammen slik at den setter seg. Mykt smør røres i til slutt.
  • Rosa Philadelphiaglasur

    Alt blandes sammen med en mixmaster, juster mengden melis etter hvor stiv du ønsker kremen.
  • Juster mengde konditorfarge etter hvor rosa du ønsker kremen.
  • Dekor

    Smør på sjokoladeglasuren. Pynt etter bildet, bruk sjokoladedekor som tall og bokstaver eller skriv selv med smeltet sjokolade i kremmerhus.
  • Ha den rosa kremen i sprøytepose med medium tupp for sprøytemønster.

Detail Tips