Melkesjokoladepudding med vaniljeis
-
-
EASY
Kategori:
Anledning:
Melkesjokoladepudding med vaniljeis
- Lett
- Høst
- Desserter
- Bursdag
- Andre oppskrifter
- Freia Spiseklare desserter
- Påske
- Sommer
- Dårlig tid
- Andre
INGREDIENTS
- 1 pk Freia Melkesjokoladepudding spiseklar
- 0.5 pk Freia Daim Strøssel
- 0.5 pk Freia Flerfarget Strøssel
- 5 kuler vaniljeis
- Du trenger:
- Fat og dessertskåler til servering, skje til iskremen
PREPARATION METHOD
- Ta isen ut av fryseren ca 20 min før du skal lage desserten. Da tiner isen nok til å lage fine iskremkuler.
- Hell Melkesjokoladepuddingen ut på et fat: brett ut begge flippene på toppen og den ene flippen på bunnen av pakningen. Klipp av hele toppen og den nedre flippen, hold pakningen med skjøten ned og la puddingen skli ut på et fat.
- Legg fem kuler med vaniljeis på toppen av puddingen. Dypper du skjeen i varmt vann først, er det lettere å lage fine kuler.
- Dryss over Freia Flerfarget Strøssel og Freia Daim Strøssel. Server og nyt!
Detail Tips
-
- Freia Spiseklar Melkesjokolade og Vaniljesaus kan spises romtemperert, men smaker aller best avkjølt.