Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Mandelkjerneterte
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Mandelkjerneterte
Halvt dessert, halvt terte. Fullkommen dessertterte!
Middels
Høst
Desserter
Bursdag
Freia Bakeprodukter
Morsdag
Farsdag
17. Mai
Påske
INGREDIENTS
Mandelbunn
300 gr hvetemel
125 gr melis
2 stk egg
250 gr romtemperert smør
1 pk Freia Hakkede Mandler
Fyll og topping
1 pose Freia Mandelkjernepudding
Freia Rød Saus spiseklar
friske bær og frukt
Du trenger blant annet
kjøkkenmaskin , ukokt ris, aluminiumsfolie
Total Time
 120 
Overview
Halvt dessert, halvt terte. Fullkommen dessertterte!
14
PREPARATION METHOD
Bunn
Ha alt i en kjøkkenmaskin med krok/grind. Bland sammen på sakte fart, stopp så fort deigen er kommet sammen.
Pakkes i plast, og la den hvile en times tid på et kaldt sted. Ta ut deigen, og la den temperere seg litt. Kjevle ut deigen, og fôr en 22 cm kake- eller paiform med deigen.
Legg ett lag aluminiumsfolie over deigen, og hell over tørkede erter eller ukokt ris. Stek på 180 °C ca. 20 minutter, ta av folien og stek i 10 minutter til eller til den er gylden. Avkjøl.
Lag mandelkjernepuddingen etter anvisning på pakken, og hell over mørdeigbunnen, stopp gjerne 1/2 cm frakanten. Avkjøl.
Pynt med friske bær og frukt etter eget ønske og server med rød saus.
Detail Tips
Pin It