Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Makronsnurrer med Smelt
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Makronsnurrer med Smelt
Middels
Høst
Freia Bakeprodukter
Boller & gjærbakst
Barnebursdag
17. Mai
Påske
Fastelavn
INGREDIENTS
Deig
150 gr smør /margarin
750 gr hvetemel
1.5 ts kardemomme
0.5 ts salt
90 gr sukker
5 dl melk
50 gr fersk gjær
1 stk egg til pensling
Pynt
100 gr mykt smør
1 pk Freia Makronfyll
2 pose Freia Smelt Melkesjokolade
Du trenger blant annet
bolle , kjevle, bakepapir
Total Time
 150 
Overview
12
PREPARATION METHOD
Smuldre smøret i melet, kardemomme, salt og sukker blandes. Løs opp gjæren i lunken melk og rør det inn i melblandingen. Eltes godt og heves til dobbel størrelse. Smør og makronfyll røres sammen. Deigen kjevles ut til et rektangel og makronblandingen smøres på. Dryss melkelinsene jevnt over og rull sammen fra lengderetningen. Skjær skiver og legg disse på et brett kledd med bakepapir. Etterhev i ca 30 minutter. Bollene stekes på 230 °C i 10-15 minutter.
Detail Tips
Pin It