Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Sigruns langpannekake
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Sigruns langpannekake
Sigruns langpannekake er rett og slett en klassisk sjokoladekake i langpanne. Dette er en sikker vinner, alle liker den og det beste av alt: Det er nok til alle! Denne oppskriften er laget med kremet og søt Freia Hvit Sjokolade i glasuren.
Sjokoladekaker
Middels
Bursdag
Morsdag
Farsdag
17. Mai
Påske
Fastelavn
INGREDIENTS
Kakebunn
5 stk egg
4.5 dl sukker
9 dl hvetemel
4 ts Freia Bakepulver
6 ss Freia Regia Bakekakao
4 ts Freia Vaniljesukker
1.5 dl kaffefløte
3.5 dl melk
300 gr smør eller margarin
Glasur
75 gr smør
200 gr Freia Hvit sjokolade
3 ss vann
3.5 dl melis
konditorfarge
sjokoladerasp (krøller)
Total Time
 55 
Overview
Sigruns langpannekake er rett og slett en klassisk sjokoladekake i langpanne. Dette er en sikker vinner, alle liker den og det beste av alt: Det er nok til alle! Denne oppskriften er laget med kremet og søt Freia Hvit Sjokolade i glasuren.
16
PREPARATION METHOD
Kakebunn
Smelt smør og avkjøl det litt.
Visp eggedosis av egg og sukker.
Sikt sammen alt det tørre og bland det i eggedosisen sammen med fløte og melk.
Bland deretter inn smeltet smør/margarin.
Klé en langpanne, 40 x 36 cm med bakepapir og hell i røren. Stek på midterste rille ved 200 °C i 20-25 minutter. Stikk en trepinne i kaken for å se om den er ferdig.
Hvit Sjokoladeglasur
Smelt smør og ha i hakket hvit sjokolade.
Tilsett vann, sikt melis inn i glasuren og rør glatt.
Tilsett ønsket farge og rør det jevnt. Smør glasuren på kaken. Dryss over sjokoladerasp (krøller).
Detail Tips
Pin It