Kvikk Lunsj-kake

Kvikk Lunsj-kake
  • Sjokoladekaker
  • Middels
  • Høst
  • Freia Bakeprodukter
  • Barnebursdag
  • 17. Mai
  • Påske
INGREDIENTS
  • Bunn
  • 300 gr smør
  • 4 stk egg
  • 3 dl sukker
  • 2 ts Freia Vaniljesukker
  • 4 ss Freia Regia Bakekakao
  • 5 dl hvetemel
  • 3 ts Freia Bakepulver
  • 2 dl melk
  • Glasur
  • 250 gr smør
  • 8 dl melis
  • 4 ts Freia Vaniljesukker
  • 2 ss Freia Regia Bakekakao
  • 3 ss kaffe
  • Pynt
  • 4 pk Freia Kvikk Lunsj
  • 1 dl friske bær , bærkompott eller sitrusfileter
  • 1 pk Freia Non Stop strøssel
  • Du trenger blant annet
  • springform /langpanne, miksmaster
  • Total Time 90 

Overview

      Den velkjente tursjokoladen Kvikk Lunsj og fargerike Non Stop, er med på å gjøre denne kaken til en festlig og helsprø sjokoladekake som passer perfekt til uhøytidelige anledninger som barseltreff, farsdag eller bursdager. Oppskriften er middels vanskelig.
      12

PREPARATION METHOD

  • Bunn

    Smelt smør og avkjøl litt.
  • Pisk sukker og egg litt luftig med miksmaster. Ha i det tørre vekselsvis med smør og melk.
  • Ha røren i en smurt springform på 24/28 cm (eller en langpanne på 33x20 cm).
  • Stekes på 170 °C i ca. 55 min (ca. 25 min på langpanne). Avkjøl.
  • Glasur

    Smelt smøret, og rør inn de andre ingrediensene til glasuren.
  • Montering og pynt

    Del kaken i tre lag. Ha på litt glasur på bunnen, og legg på bær, kompott eller sitrus.
  • Legg på ny bunn, ha på litt glasur og dryss over med finhakket Freia Kvikk Lunsj. Legg på toppen, og glaser resten av kaken.
  • Pynt kaken med Freia Kvikk Lunsj rundt kanten og strø Freia Non Stop på toppen.

Detail Tips