Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Iskuler Petits Fours
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Iskuler Petits Fours
Middels
Desserter
Morsdag
Barnebursdag
Sommer
Fastelavn
INGREDIENTS
vaniljeis
jordbær
Freia Sjokoladesaus
friske bær
Total Time
 30 
Overview
4
PREPARATION METHOD
Form is til små kuler, og stikk inn en tannpirker i hver. Plasser tannpirkerne med iskulen i f.eks en bit isopor, eller annet som lar tannpirkeren stå oppreist. Sett kulene litt i fryseren, slik at de er helt frosne. Dypp så iskremkulene i sjokoladetrekk, og sett dem tilbake i fryseren.
Legg friske jordbær i fryseren noen minutter. Ta dem ut og dypp i sjokoladetrekk.
Fjern tannpirkerne fra iskulene og server straks sammen med jordbærene og gjerne annen frisk frukt og bær.
Detail Tips
Pin It