Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Iskake
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Iskake
Middels
Bursdag
Freia Bakeprodukter
Andre oppskrifter
Nyttår
17. Mai
Sommer
INGREDIENTS
Nøttebunn
2 pk Freia Makronfyll
2 ss hvetemel
4 stk eggehviter
Iskrem
3 dl kremfløte
4 stk eggeplommer
4 ss sukker
1 ss Freia Vaniljesukker
2 pose gelepynt
1 pose Daim kuler
1 pose Freia M Krisp
Pynt
Freia Hard Sjokolade Topping
Freia M Krisp
Du trenger blant annet
bolle , visp, springform, bakepapir
Total Time
 240 
Overview
8
PREPARATION METHOD
Smør en springform, 24-26 cm i diameter, og legg bakepapir i bunnen. Rør sammen makronfyll og mel. Visp eggehvitene stive og vend inn makronfyllet. Hell røren i formen. Stek kaken ved 180 °C til gylden brun, ca. 25 minutter. Avkjøl. Visp fløten stiv og sett den kaldt. Visp eggedosis av eggeplommer, sukker og vaniljesukker. Bland forsiktig inn kremen og ha i gelépynt, Daim kuler og M Krisp. Ha blandingen i formen og sett den i fryseren i minst 3 timer. Pynt med hard sjokoladetopping og M Krisp.
Detail Tips
Pin It