Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Insekter
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Insekter
Lett
Freia Kokesjokolader
Desserter
Freia Gelé
Barnebursdag
INGREDIENTS
Gelé
1 pk Freia Appelsingelé
1 pk Freia Jordbærgelé
Pynt
Freia Dronning Sjokolade , smeltet
Freia Non Stop
Freia Dessertsjokolade
lakrissnører
Du trenger blant annet
sma former – halvkuler, avlange eller eggeformede muffinsformer, plastbokser e.l. (Tenk assosiasjoner til fasongen på insektskroppen)
Total Time
 60 
Overview
4
PREPARATION METHOD
Lag geléen hver for seg som anvist på pakken, men reduser vannmengden fra 5 til 3 dl pr pakke. Hell geléen i passende former, sett de kaldt og la dem stivne. Dypp formene i varmt vann og hvelv geléen ut på et serveringsfat. Dekorer den røde geléen som marihøne med smeltet sjokolade, ved hjelp av et kremmerhus. (Ha den smeltede sjokoladen i et kremmerhus) Vi har brukt smeltet hvit sjokolade til øynene og Non Stop til prikker. Den gule geléen blir til en veps. Dekorer med dessertsjokolade og sjokoladeblonder til vinger. La insektene summe på en dekorativ blomstereng av Non Stop.
Detail Tips
Lag en grønn edderkopp. Bruk samme formen som til marihønen, men bruk grønn gelé. Pynt med sorte lakrissnører til bein og sølvkuler til øyne.
Pin It