Hvit sjokolade Panna Cotta

Hvit sjokolade Panna Cotta
No Video
  • Freia Kokesjokolader
  • Middels
  • Høst
  • Desserter
  • Freia Desserter
  • Bursdag
  • Morsdag
  • Bryllup
  • Nyttår
  • Sommer
INGREDIENTS
  • Panna Cotta
  • 1 pose Freia Vaniljesaus til koking
  • 4 plate gelatin
  • 250 gr Freia Hvit sjokolade
  • Pasjonsfruktsaus
  • 5 stk pasjonsfrukt
  • 4 dl tropisk juice /ev. appelsinjuice
  • 1 ss melis
  • 1 ts maizena
  • Du trenger blant annet
  • former
  • Total Time 150 

Overview

      8

PREPARATION METHOD

  • Panna Cotta

    Lag vaniljesaus etter anvisning på pakken. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann. Når den er myk, klem ut vannet og bland den i vaniljesausen mens den fortsatt er varm. Tilsett så finhakket hvit sjokolade. Fordel massen i former etter ønske, og sett kaldt frem til servering, minimum 2 timer.
  • Pasjonsfruktsaus

    Del pasjonsfrukteene i to og skrap all innmaten opp i en kjele. Tilsett 3 dl av juicen og melisen og varm dette opp. Bland ut maizena med resten av juicen, hell i sausen og la dette koke opp. Smak til med ev. mer melis hvis sausen er for syrlig, men husk at panna cottaen er relativt søt. Avkjøl sausen og fordel på dessertene.

Detail Tips