Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Hipp Hurra Muffins
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Hipp Hurra Muffins
Lett
Cupcakes & muffins
17. Mai
INGREDIENTS
Muffins:
3 stk egg
200 gr sukker
100 gr smør
1 dl melk
1 ts Freia Vaniljesukker
2 ts Freia Bakepulver
210 gr hvetemel
1 stk sitron , skall og saft
2 dl frosne blåbær
Topping:
150 gr Philadelphia Original
150 gr smør - temperert
300 gr melis
Pynt:
1 pk Non Stop i rødt, hvitt og blått
Du trenger:
kjøkkenmaskin med piskeris og grind, kjele, slikkepott, litermål, vekt, muffinsformer, sikt, evt sprøytepose
Total Time
 75 
Overview
12
PREPARATION METHOD
Muffins
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smør og bland med melk. Sikt mel, vaniljesukker og bakepulver. Rør inn smør og melk vekselsvis med det tørre i røren. Vend inn presset sitronsaft og revet sitronskall og til slutt blåbær. Fyll røre i formene så de blir 2/3 fulle. Stekes midt i ovnen på 175 °C i ca. 15 min, til muffinsene er gjennomstekte og lys gylne på toppen. Avkjøl.
Topping
Pisk sammen kremost og smør til det er klumpfritt. Tilsett litt og litt melis, og pisk kremen luftig og glatt. Sprøyt topping på muffinsene med sprøytepose, eller smør på med en kniv.
Pynt
Pynt med Non Stop i rødt, hvitt og blått.
Detail Tips
Sett gjerne muffinsformene i muffinsbrett under steking, da holdet de bedre fasong.
Bytt ut bær og sitron med andre bær eller Freia Sjokolade for andre muffinsvarianter.
Pin It