Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Gulrotkake
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Gulrotkake
Middels
Høst
Frosting & glasur
INGREDIENTS
Kakebunn
4 stk egg
270 gr sukker
180 gr hvetemel
2 ts natron
2 ts kanel
1 ts salt
1 ts Freia Vaniljesukker
1 ts Freia Bakepulver
1.5 dl olje
3 dl revne gulrøtter
1 pk Freia Apsikat
Glasur
85 gr Philadelphia Light
1 ts Freia Vaniljesukker
50 gr smør /margarin
125 gr melis
Total Time
 90 
Overview
8
PREPARATION METHOD
Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt inn hvetemel, natron, kanel, salt, Freia Vaniljesukker og Freia Bakepulver. Riv gulrøtter (press ut overflødig saft). Rør inn olje, gulrøtter og Freia Apsikat. Fyll røren i en smurt springform (ca 24 cm i diameter), og stek kaken på nederste rille til den er gjennomstekt. (190 °C i ca 45-60 minutter). Avkjøl på rist. Rør sammen glasuren og pynt gjerne med Freia Apsikat.
Detail Tips
Pin It