Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Gulrotkake med sjokolade
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Gulrotkake med sjokolade
Dette er en spennende variant av gulrotkake, med krydder og biter av Freia kokesjokolade 70%, som smelter i en fei. Gulrøttene i oppskriften gjør kaken ekstra saftig, og kremosten i glasuren gjør den frisk og god. Nyt!
Freia Kokesjokolader
Middels
Høst
Jul
Gulrotkaker
Bursdag
Morsdag
Farsdag
Bryllup
INGREDIENTS
Kakebunn
4 stk egg
270 gr sukker
360 gr hvetemel
2 ts natron
100 gr Freia Kokesjokolade 70%
2 ts kanel
1 ts salt
1 ts Freia Vaniljesukker
1 ts Freia Bakepulver
1.5 dl neutral matolje
3 dl revne gulrøtter
Glasur
100 gr Philadelphia Original
60 gr romtemperert smør
4 dl melis
2 ts Freia Vaniljesukker
Freia Kokesjokolade 70%
Total Time
 80 
Overview
Dette er en spennende variant av gulrotkake, med krydder og biter av Freia kokesjokolade 70%, som smelter i en fei. Gulrøttene i oppskriften gjør kaken ekstra saftig, og kremosten i glasuren gjør den frisk og god. Nyt!
10
PREPARATION METHOD
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Sikt inn hvetemel, natron, kanel, salt, Freia Vaniljesukker og Freia Bakepulver.
Riv gulrøtter (press ut overflødig saft). Rør inn olje, gulrøtter og Kokesjokolade i biter.
Fyll røren i en smurt springform (ca 24 cm i diameter). Stek kaken på nederste rille til den er gjennomstekt. (190 °C i ca 45-60 minutter). Avkjøl på rist.
Glasur
Rør sammen alle ingredienser og pynt med Kokesjokolade i biter og evt. med appelsinstrøssel.
Detail Tips
Pin It