Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Glaserte sjokoladedolmer
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Glaserte sjokoladedolmer
Freia Kokesjokolader
Middels
Høst
Desserter
Jul
Bursdag
Morsdag
Farsdag
Bryllup
INGREDIENTS
Mousse
1 pose Freia Sjokolademousse med Daim
3 stk Oreokjeks
Glasur
1.2 dl kremfløte
150 gr Freia 70% Kokesjokolade
25 gr smør
Pynt
Freia Daim Strøssel
hakket Daim
Du trenger blant annet
former , slikkepott
Total Time
 90 
Overview
6
PREPARATION METHOD
Mousse
Lag moussen etter anvisning på pakken og fordel den i seks former, f.eks. runde silikonformer i muffinsbrett. Del kjeksen på langs og legg den med kremen ned på moussen, slik at den ligger flatt med moussen. Sett formene i fryseren, og la stå til moussen er gjennomfrossen.
Glasur
Varm opp fløten til kokepunktet, hell den over hakket sjokolade og rør dette glatt. Rør inn smør. Bruk gjerne en slikkepott til å røre sammen denne oppskriften, så blir det ikke så mange luftbobler i glasuren som ved bruk av visp!
Ta moussene ut av fryseren, og hvelv dem på en plate. Hell over glasur. La glasuren stivne litt før sjokoladedolmene løftes over på serveringstallerkener. Dekk den nederste kanten på moussene med Daim Strøssel. Pynt med hakkede biter av Daim.
Detail Tips
Pin It