Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Geléskum
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Geléskum
Middels
Desserter
Bursdag
Freia Gelé
17. Mai
Sommer
INGREDIENTS
Geléskum
1 pk Freia Bringebærgelé
4 dl vann
Pynt
bringebær eller annen bær
mynteblad
Du trenger blant annet
bolle , kremsprøyte, gasspatron, dessertglass
Total Time
 45 
Overview
6
PREPARATION METHOD
Til denne oppskriften trengs en god gammeldags kremsprøyte, av den sorten man bruker gasspatroner til. Du kan velge om du vil ha en annen smak enn bringebær på geléen. Lag geléen som anvist på pakken, men med mindre vann. Rør godt. Avkjøl blandingen litt før den fylles i flasken. Skru lokket godt på og fyll på med en gasspatron. Rist så flasken godt, for at geléen ikke skal stivne og klumpe seg, men bli til fint skum. Fyll på med ytterlig en gasspatron. Igjen må flasken ristes godt. Sett kremsprøyten i kjøleskapet i minimum 1/2 time, til geléskummet er blitt helt kaldt. Fyll dessertglass med bringebær, andre bær eller frukt. Ta kremsprøyten ut av kjøleskapet og rist flasken godt. Fyll glassene opp med geléskum, pynt evnt med litt mynte og server straks. Skummet holder seg fint i kremsprøyten ca. 10-12 timer.
Detail Tips
Pin It