Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Geléglaserte epler
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Geléglaserte epler
Middels
Høst
Desserter
Freia Gelé
Påske
INGREDIENTS
Glaserte epler
3 pk Freia Bringebærgelé
1 stk kanelstang
4 stk epler (Pink Lady eller Golden Delicious)
Pynt
mynteblader
pisket krem
1 pk Freia Vaniljesaus spiseklar
Total Time
 120 
Overview
4
PREPARATION METHOD
Lag gelé som anvist på pakken, tilsett 1 kanelstang. Behold geleén i kjelen. Skrell eplene, ta ut kjernehusene med et utstikkerjern. Legg eplene ned i geléen, (væsken skal dekke dem). La det hele få et nytt oppkok. Sett ned varmen til middels og la det småkoke i 10-15 minutter, til eplene er blitt myke. Snu eplene forsiktig med jevne mellomrom under småkokingen. Ta opp eplene, og la dem renne av seg på en rist. Avkjøles. Sil geléblandingen og la den stå i romtemperatur, mens eplene avkjøles helt i kjøleskap. Når geléen tykner litt tas eplene ut. Hell geléen forsiktig over ett og ett eple slik at de blir glaserte. Pynt med mynteblad og server med vaniljesaus. Pisket krem smaker også godt til.
Detail Tips
Pin It