Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Gelébordkort
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Gelébordkort
Freia Kokesjokolader
Middels
Desserter
Bursdag
Barnebursdag
INGREDIENTS
Gelé
1 pk Freia Appelsingelé
1 pk Freia Jordbærgelé
1 pk Freia Kiwigelé
1 pk Freia Bringebærgelé
Pynt
1 pk Freia Vaniljesaus
1 l melk
4 ss sukker
1 plate Freia 70% Kokesjokolade
marshmallows
Freia Appelsinstrøssel
Du trenger blant annet
cd-plater
skål, små glass/ bolle , glass, trepinner
Total Time
 75 
Overview
20
PREPARATION METHOD
Lag hver av geléene etter anvisningen på pakken, men bruk bare 4 dl vann. La geléen avkjøles litt før den fylles litt ned i små glass eller boller. La formene stå til avkjøling i kjøleskap. Etter geléen i formene har stivnet litt, hell deretter på en annen farge gelé. La geléen i formene stivne helt. Lag vaniljesaus etter anvisningen på pakken. Fyll vaniljesaus i små glass. Legg i marshmallows. Dypp glassene eller bollene med gelé et par sekunder i varmt vann og hvelv deretter geléen over på rene cd-plater. Legg cd-platene på glassene. Smelt sjokoladen i vannbad, dypp marsmallows i sjokoladen og deretter i strøssel. Stikk en trepinne igjennom marshmallowsene og stikk pinnen gjennom geléen, cd-platen og ned i glasset til marshmallowsen. Klipp til navnelapper formet som gitarer i stiv kartong.
Detail Tips
Pin It