Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Fromasjkake med gelélokk
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Fromasjkake med gelélokk
Middels
Desserter
Bursdag
Freia Bakeprodukter
Freia Gelé
Bryllup
Nyttår
17. Mai
Påske
INGREDIENTS
Bunn
1 pk Freia Makronfyll
2 stk eggehviter
Fromasj
2 pk Freia Sitronfromasj
4 dl vann
2 dl kremfløte
Gelélokk
1 pk Freia Appelsingelé
5 dl vann
4 stk mandariner
Pynt
Freia Jordbærsaus
Total Time
 180 
Overview
6
PREPARATION METHOD
Stivpisk eggehvitene og vend inn makronfyllet med en slikkepott. Ha bakepapir i bunnen av en springform, ca. 22-24 cm i diameter, fordel deigen i formen. Stek ved 180 °C i ca. 25 minutter. Avkjøl bunnen i formen på rist. Fromasjkaken kan enten lages som kuvertkaker i kuvertformer/glass eller som stor kake. For å lage kuvertkaker bruk formen/glasset til å trykke ut små kakebunner av den store bunnen. Med et normalt kjøkkenglass blir det 8-10 bunner. Lag fromasj som anvist på pakken men med mindre vann. Hell den ferdige fromasjen over bunnen, sett i fryseren i minimum 1 time. Lag gelé som anvist på pakken. Avkjøl litt. Skjær ut fileter av mandarinene og legg på toppen av fromasjen. Hell over den avkjølte geléen. Sett kaken i kjøleskap i minimum 2 timer. Server med Freia Jordbærsaus.
Detail Tips
Pin It