Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Freia Påskeegg
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Freia Påskeegg
I år er det hjemmelagd sjokoladeegg som gjelder - et påskeegg hvor alt kan spises!
Lett
Freia Kokesjokolader
Freia Kakepynt
Påske
INGREDIENTS
200 gr Freia Dronning Sjokolade
1 stk Freia Flerfarget Strøssel
Du trenger:
1 bolle i plast, glass, porselen eller hva du måtte ha tilgjengelig aluminiumsfolie
Total Time
 40 
Overview
I år er det hjemmelagd sjokoladeegg som gjelder - et påskeegg hvor alt kan spises!
4
PREPARATION METHOD
Fremgangsmåte:
Del Freia Dronning Sjokolade i mindre biter og smelt kokesjokoladen i en bolle over vannbad. Dekk en bolle med aluminiumsfolie. Pass på at aluminiumsfolien er så jevn som mulig rundt bollen.
Dypp bollen med aluminiumsfolie i den smeltede kokesjokoladen. Pass på at du dekker bollen så jevnt som mulig med sjokolade.
Dryss Freia strøssel på sjokoladen med en skje. Sett deretter inn bollen med sjokoladen opp i kjøleskap for å stivne i ca. 20 minutter.
Dra aluminiumsfolien forsiktig av og pass på at du får med eventuelle folierester.
For at sjokoaldeegget skal være robust kan det være lurt å pensle innsiden med litt mer kokesjokolade og la egget stivne i kjøleskapet i 10 minutter til.
Server sjokoladeegget med sjokoladefavoritter fra Freia som passer perfekt til å fylle påskeegget med.
Detail Tips
Pin It