Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Fløyelsmyk kake
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Fløyelsmyk kake
Middels
Høst
Desserter
Bursdag
Morsdag
17. Mai
Valentine' s Day
Sommer
INGREDIENTS
2 stk eggehviter
50 gr sukker
1 pose Freia Makronfyll
Mousse
7 plate gelatin
0.5 l Freia Vaniljesaus spiseklar
0.5 l yoghurt naturell (ev. yoghurt med smak)
0.5 l kremfløte
Topping
Freia Rød Saus spiseklar
Freia Bringebærsaus koke
Du trenger blant annet
springform
Total Time
 240 
Overview
12
PREPARATION METHOD
Bunn
Pisk eggehvitene stive og ha i sukkeret litt etter litt. Vend inn makronfyllet, kle en 24 cm springform med bakepapir og ha i røren. Stekes på 180 °C i 15 minutter. Avkjøl.
Mousse
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann. Når den er myk, klem ut vannet, og smelt på svak varme sammen med litt av vaniljesausen. Pisk fløten til krem, men ikke så stiv som til kremkake. Bland forsiktig sammen krem, vanilje-saus og yoghurt med en visp. Hold av litt av blandingen og rør dette godt med gelatinen. Rør deretter begge blandingene godt sammen. Hell moussen over kakebunnen og la den stivne på et kaldt sted i minimum 3 timer. Pynt med friske bær eller frukt og server med rød saus.
Detail Tips
Pin It