Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Festgelé (Glutenfri)
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Festgelé (Glutenfri)
Lett
Halloween
Høst
Bursdag
Morsdag
Farsdag
Freia Gelé
17. Mai
INGREDIENTS
2 pk Freia Gelé (på bildet er det brukt appelsin)
6 dl kremfløte
16 ss Freia Karamelltopping
Freia Daim Strøssel
6 stk physalis
Du trenger blant annet
glass , visp
Total Time
 60 
Overview
6
PREPARATION METHOD
Lag gelé etter anvisning på pakken. Fordel 2/3 av geléen i glassene. Avkjøl til geléen er stiv. Siste 1/3 gelé settes i kjøleskapet i en bolle til den begynner å stivne, ta den så ut og rør om.
Pisk 4 dl av fløten stiv og bland inn den opprørte geléen. Rør forsiktig inn litt Daim Strøssel.
Legg 2 ss sjokoladetopping på toppen av hvert glass med gelé. Topp dette med gelékremen. Ta de 4 siste ss med sjokoladesaus og de 2 siste dl med fløte og pisk dette stivt.
Bruk en varm skje og form "egg" av sjokoladekremen. Pynt med Daim Strøssel og physalis.
Detail Tips
Pin It