Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Edderkopp
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Edderkopp
Halloween
Middels
Desserter
INGREDIENTS
Kake (en stor langpannekake)
10 dl hvetemel
10 dl sukker
3 ss Freia Regia Bakekakao
2 ts natron
1 ts Freia Bakepulver
1 l melk
Glasur
200 gr Freia Dronning Sjokolade
4 ss kaffe
200 gr smør
150 gr melis
2 stk egg
Pynt
2 pose strøssel
2 stk Oreo minikjeks
lakrissnøre /stang
Freia Non Stop
1 pk Freia Sjokoladedekor Hjerter
Total Time
 60 
Overview
16
PREPARATION METHOD
Kake (langpannekake)
Bland alt det tørre. Tilsett melken og blanda alt godt sammen. Hell røren i en langpanne kledd med bakepapir og stek på 200 °C i 25-30 minutter.
Glasur
Brekk opp sjokoladen og smelt den på svak varme sammen med kaffe. Avkjøl. Pisk smøret og melisen hvit. Pisk deretter inn egg, før den smeltede sjokoladen røres inn.
Pynt
Del de to runde kakene i to eller tre. Fyll dem med sjokoladeglasur, legg litt mer i midten enn ytterst, slik at det blir en buet kropp og hode. Sett dem sammen på et fat, dekk hele kroppen og hodet godt med glasur. Smør også inn alle bitene til beina, og sett dem sammen inn mot kroppen. Dekk bakkroppen og beina med Salt lakrisstrøssel. Øynene lages av Oreokjeks og Non Stop. Bruk sjokoladeglasur som lim. Øyenbryn er her av tynne lakrissnører og "følehornene" av tykkere lakrisstang. "Hoggtennene" er et litt hvit sjokoladehjerte delt i to og tungen er av rød filt.
Detail Tips
Bak langpannekake, avkjøl og skjær den ut etter bilde eller tegningen i Bursdagsheftet (se Nedlastinger).
Pin It