Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Dronningens fristelse
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Dronningens fristelse
Freia Kokesjokolader
Sjokoladekaker
Middels
Høst
Bursdag
Freia Bakeprodukter
Morsdag
Påske
INGREDIENTS
2 stk egg
2.5 dl sukker
150 gr smør
100 gr Freia Dronning Sjokolade
2 dl hvetemel
1 ts Freia Bakepulver
1 ss Freia Vaniljesukker
1 pk Freia Mandelskiver
Total Time
 35 
Overview
10
PREPARATION METHOD
Egg og sukker piskes til tykk eggedosis. Smør og sjokolade smeltes ved svak varme og avkjøles noe før det tilsettes i eggedosisen. Hvetemel, bakepulver og vaniljesukker siktes og tilsettes. Rør røren forsiktig sammen og fyll den i en godt smurt form. Freia Mandelskiver drysses over røren. Kaken stekes gyllen og avkjøles noe før den skjæres i skrå snitter. Kakene skal være seige og avkjøles helt før de legges i boks med tett lokk. Stekes i liten langpanne ved 200 °C på nederste rille i 15-20 min.
Detail Tips
Pin It