Dessertkake

Dessertkake
  • Middels
  • Freia Desserter
  • Andre oppskrifter
  • Freia Gelé
  • 17. Mai
  • Sommer
INGREDIENTS
  • 2 pk Oreokjeks
  • 40 gr smør
  • 1 pk Freia Sjokolademousse med Melkesjokolade
  • 350 gr Philadelphia Original
  • 100 gr sukker
  • 2 ts Freia Vaniljesukker
  • 2.5 dl Gresk yoghurt
  • 2 plate gelatin
  • 1 pk Freia Bringebærgelé
  • bringebær
  • Du trenger blant annet
  • form 24cm
  • Total Time 150 

Overview

      12

PREPARATION METHOD

  • Knus 14 kjeks fint, og bland dem med smeltet smør. Trykk massen ut i en form, ca. 24 cm. Lag mousse, bruk fremgangsmåte to på pakken. Hell moussen over bunnen og stryk den glatt. Settes kaldt. Bløtlegg gelatin. Kok 1 dl vann og bland i gelépulveret. Tilsett gelantin. Visp sukker, vaniljesukker og Philadelphia godt sammen. Tilsett yoghurt og til sist forsiktig gelémassen. Rør inn fire hakkede Oreo kjeks. Hell over moussen, og stryk glatt. Sett kaken kaldt, minst 2 timer. Pynt med friske bær og hakket kjeks.

Detail Tips