Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Croissantpudding
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Croissantpudding
Middels
Desserter
Freia Desserter
Bursdag
Bryllup
17. Mai
INGREDIENTS
Pudding
1 pose Freia Karamellpudding
7.5 dl melk
4 stk croissanter
1 pose tørkede tranebær
50 gr sukker (til karamellisering av formen)
Pynt
nøtter /havregryn
Freia Karamelltopping
1 pose Freia Bringebærsaus koke
Total Time
 150 
Overview
6
PREPARATION METHOD
Smelt sukkeret til karamell i en kjele, og hell karamellen i bunnen av en brødform, ca. 1 1/2 liter. Lag karamellpudding etter anvisningen på pakken. Del croissanter i skiver og pakk disse tett i tett i brødformen sammen med tranebær. Hell den varme karamellpuddingen over croissantene og tranebærene i formen. Karamellpuddingen trekker inn i croissantene og det vil være nødvendig å etterfylle med karamellpuddingen underveis. Sett formen til avkjøling i ca. 2 timer.
Detail Tips
Variasjon:
Server med Freia Vaniljesaus istedenfor Freia Bringebærsaus.
Pin It