Bløtkake

Bløtkake
No Video
  • Middels
  • Andre oppskrifter
INGREDIENTS
  • Bunn
  • 4 stk romtempererte egg
  • 150 gr sukker
  • 150 gr hvetemel
  • 1 ts Freia Bakepulver
  • Fyll og pynt
  • 1 l kremfløte
  • 3 ss bringebærsyltetøy
  • 3 ss Freia Dronning Sjokolade , hakket
  • friske bringebær
  • 1 pk Freia Sjokoladeknapper
  • 1 pk Freia Dessertsjokolade
  • 1 pk Freia Sjokoladedekor Hjerter
  • Total Time 90 

Overview

      12

PREPARATION METHOD

  • Bunn

    Pisk egg og sukker til eggedosis. Vend forsiktig inn siktet mel og bakepulver. Hell sukkerbrødmassen over i en godt smurt springform. Stek kaken på 175 °C i ca. 40 minutter. Avkjøl først litt i formen, deretter på rist.
  • Fyll og Pynt

    Pisk fløten stiv, og ta av 1/3 til pynt. Bland resten med syltetøy og hakket sjokolade. Fyll kaken med sjokolade/bringebærkrem. Bruk en kakesprøyte og pynt med resten av kremen. Lag dekor og mønster med sjokoladepynt.

Detail Tips