Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Bløtkake
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Bløtkake
Middels
Andre oppskrifter
INGREDIENTS
Bunn
4 stk romtempererte egg
150 gr sukker
150 gr hvetemel
1 ts Freia Bakepulver
Fyll og pynt
1 l kremfløte
3 ss bringebærsyltetøy
3 ss Freia Dronning Sjokolade , hakket
friske bringebær
1 pk Freia Sjokoladeknapper
1 pk Freia Dessertsjokolade
1 pk Freia Sjokoladedekor Hjerter
Total Time
 90 
Overview
12
PREPARATION METHOD
Bunn
Pisk egg og sukker til eggedosis. Vend forsiktig inn siktet mel og bakepulver. Hell sukkerbrødmassen over i en godt smurt springform. Stek kaken på 175 °C i ca. 40 minutter. Avkjøl først litt i formen, deretter på rist.
Fyll og Pynt
Pisk fløten stiv, og ta av 1/3 til pynt. Bland resten med syltetøy og hakket sjokolade. Fyll kaken med sjokolade/bringebærkrem. Bruk en kakesprøyte og pynt med resten av kremen. Lag dekor og mønster med sjokoladepynt.
Detail Tips
Pin It