Banansjokolade på pinne

Banansjokolade på pinne
Loading the player...
No video
  • Lett
  • Desserter
  • Bursdag
  • Barnebursdag
  • 17. Mai
  • Påske
  • Sommer
  • Dårlig tid
INGREDIENTS
  • 2 stk bananer
  • 150 gr Freia Dronning Sjokolade
  • 1 pose Freia Flerfarget Strøssel
  • 1 pose Freia Daim Strøssel
  • Du trenger
  • papirsugerør
  • Total Time 75 

Overview

      Bananer på pinne, dyppet i deilig Freia Dronning Sjokolade og pyntet med flerfarget strøssel eller daimstrøssel, passer utmerket som hverdagsdessert. Desserten er superenkel å lage og smaker utrolig godt.
      8

PREPARATION METHOD

  • Skrell bananene og del hver banan i fire like store biter. Tre bananbitene på sugerør av papir/tre. Disse har struktur og forhindrer at bananene sklir av sugerøret. Smelt Dronning Sjokolade i vannbad. Dypp deretter bananbitene i smeltet sjokolade. Rull bananene i Flerfarget Strøssel og Daimstrøssel.
  • Bananis: Om du putter bananene på pinne i fryseren ca. 1 time før du dypper bananene i smeltet sjokolade, får du bananis med sjokolade. Fremgangsmåte er ellers lik som beskrevet over.
  • Lykke til og velbekomme!

Detail Tips

  • Bruk gjerne fargerike plastikkgafler, eventuelt grillspyd om du ikke har sugerør som egnes.
  • Bytt ut Freia Dronning Sjokolade med Freia Lys Kokesjokolade eller Freia Smelt Melkesjokolade for en mildere sjokoladesmak.
  • Andre alternativer til strøssel kan eksempelvis være Freia Hjerter, Freia Sommerfugler, Freia Skivede Mandler, Oreo Strøssel eller Freia hakkede Non Stop.
  • Om du putter bananene i fryseren ca. 1 time før du dypper bananene i smeltet sjokolade, får du bananis med sjokolade.