Oppskrifter
Boller & gjærbakst
Cookies & kjeks
Cupcakes & muffins
Desserter
Drikke
Frosting & glasur
Kaker
Gulrotkaker
Ostekaker
Sjokoladekaker
Andre
KAKEMIKS
Konfekt
Andre
Anledninger
17 Mai
BarneBursdag
Bryllup
Bursdag
Dårlig tid
Farsdag
Fastelavn
Halloween
Høst
Jul
Morsdag
Nyttår
Påske
Sommer
Valentine's Day
Produkter
Freia.no
Banankake
EASY
SKRIV UT
Kategori:
Anledning:
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅTE
Banankake
Lett
Andre oppskrifter
INGREDIENTS
Bunn
8 stk banan er
6 stk egg
500 gr sukker
250 gr smør
700 gr hvetemel
2 ss Freia Vaniljesukker
2 ss Freia Bakepulver
1 ts natron
2.5 dl melk
100 gr Freia Dronning Sjokolade
Glasur
100 gr Freia Lys kokesjokolade
500 gr smør
150 gr Philadelphia Original
500 gr melis
5 ss Freia Regia Bakekakao
3 ss kaffe
Du trenger blant annet
langpanne
sprøytepose
Total Time
 60 
Overview
16
PREPARATION METHOD
Bunn
Mos bananene. Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smør og bland smør og melk vekselsvis med det tørre. Tilsett bananmos og hakket sjokolade til slutt. Når alt er godt blandet, helles røren over i en langpanne kledd med bakepapir. Stek kaken på 160 °C i 25 minutter. Avkjøl kaken helt før glasuren strykes på.
Glasur
Smelt sjokoladen og avkjøl litt. Pisk smør og Philadelphia godt sammen. Tilsett melis, kakao og kaffe litt etter litt. Ha i sjokoladen til slutt og rør til glatt masse. Bre glasuren over hele kaken og lag mønster eller spøyt den på med en sprøytepose.
Detail Tips
Pin It