Appelsin og sjokoladekake med mascarponekrem og julepynt
-
-
EASY
Kategori:
Anledning:
Appelsin og sjokoladekake med mascarponekrem og julepynt
- Freia Kokesjokolader
- Sjokoladekaker
- Middels
- Jul
- Freia Bakeprodukter
INGREDIENTS
- Til kaken:
- 2 dl Freia Bakekakao
- 200 gr Freia Dronning Sjokolade (hakket)
- 1 ts instant kaffe
- 2 dl kokende vann
- 300 gr rømme – romtemperet
- 250 gr siktet hvetemel
- 1 ts salt
- 1 ts natron
- 0.5 ts malt nellik
- 165 gr smør – romtemperert
- 400 gr sukker
- 1 ts Freia Vaniljesukker
- 5 egg
- 3 appelsin , kun skallet (revet)
- Til kremen:
- 2 dl kald kremfløte
- 200 gr kald mascarpone
- 50 gr melis
- 1 appelsin (skall og saft)